Laboratuvar homojenizatörü "Atomo 3.0", viskozitesi 1500 bar'a kadar 20.000 cP basınca ve 50 l / saate kadar kapasiteye sahip ürünleri işlemeye uygundur.

Atomo 3.0, laboratuvardan sınai üretimlere kadar mükemmel bir sonuç skalası sağlayan tek üç pistonlu laboratuar homojenleştiricisidir. Kompakt ve fonksiyonel bir şekilde tasarlanmıştır.

Tek ve çift kademe olarak mevcuttur. Ayrıca giriş tankına yönelik basınç sistemi sayesinde viskoz ürünleri de işleyebilir.

Teknik Özellikler

İlgili servisler

 Ar&Ge Homojenizatörleri

Atomo: 3kW, 20lt/h, 600-2000bar
Molecola: 3kW, 120lt/h, 600-1200bar
Quark: 3kW, 40-130lt/h, 25-400bar
Mago: 3kW, 4-130lt/h, 25-400 bar

Kullanım Alanları:

•    Süt ve Süt Ürünleri,
•    Meyve Suyu, Aromalı ve Gazlı İçecek,
•    Bal, Pekmez,
•    Krema,
•    Dondurma Miksi,
•    Salamura,
•    Margarin,
•    Yumurta,
•    Ketçap, Mayonez,
•    Şeker Şurubu,
•    Su, Şalgam Suyu

Size nasıl yardımcı olabiliriz?

Tüm sorularınız için lütfen bize ulaşın.

Bize Ulaşın