GEMAK şase monteli modüler pastörizasyon sistemleri, süt ve süt ürünleri, meyve suyu, aromalı ve karbonatlı içecekler, bal, melas, krema, dondurma karışımı, salamura, margarin, yumurta, domates ürünleri, şeker şurubu, su, fermente içecekler ve diğer birçok sıvı gıda ve kimyasal uygulamalar için plakalı, borulu ve kazınmış yüzeyli ısı eşanjörü teknolojileri ile üretilmiştir.

Teknik Özellikler

İlgili servisler
  • Debi: 500 lt/h - 35.000 lt/h
  • Giriş sıcaklığı    : +4/+40 °C
  • Seperatör çıkışı    : +45/+55 °C
  • Homojenize çıkışı    : +67/+70 °C
  • Pastörizasyon sıc.    : +67/+110 °C
  • Mayalama sıcaklığı    : +32 / +45 °C
  • Depolamasıcaklığı    : +4°C

değerleri arasında müşteri talebine ve akışkan cinsine göre imal edilmektedir. Sistem AISI 304 kalite paslanmaz çelik sac ve profil üzerine imal edilmiş bir şase üzerine montajlıdır. Borular AISI 316 kalite malzemeden imal edilmiştir.

Balans tankı 100, 200, 300, 500lt hacimlerde AISI 304 sacdan imal edilmiştir. AISI 316 kalite balans pompası bulunmaktadır. Akış ekipmanları, Alfa Laval’den temin edilmiş olup, DIN veya SMS normuna uygun TIG kaynağmı etoduyla birleştirilmiştir. Sıcak su hazırlama ünitesi Alfa Laval CB
tipi, kaynaklı tip eşanjörlerle imal edilmektedir. Kuvvet ve kumanda panosu Siemens malzemelerden üretilmekte, kontrol sistemi PLC olarak imal edilmektedir.

Size nasıl yardımcı olabiliriz?

Tüm sorularınız için lütfen bize ulaşın.

Bize Ulaşın